DE CE NOI?

SUTE DE CLIENTI MULTUMITI

Importam si comercializam o gama variata de usi: usi de interior, usi de intrare in apartament / casa si usi blindate. Punem mare pret pe calitatea usilor, deoarece mergem pe principiul ``usa reprezinta oglinda casei``, de aceea, aceasta trebuie sa fie rezistenta, frumoasa si sa ofere intimitatea si siguranta de care aveti nevoie. Usile comercializate de AREASERVICE satisfac cele mai diverse cerinte, avand in vedere multitudinea de modele, tehnologii si culori.

Unul din cele mai importante lucruri in cadrul companiei noastre il reprezinta echipa, care este alcatuita din persoane tinere si motivate, dornice sa realizeze toate obiectivele propuse, in termenele prestabilite - totul in interesul clientilor companiei AREASERVICE!

Sunt foarte multumit de usile pe care le-am cumparat de la areaservice – personalul de acolo este extraordinar de amabil si rabdator! Recomand!

- Radu F.

Am ramas surprins de calitatea produslor… vorba aia, dai un ban dar iei ceva foarte bun!

- Ionut M.

avand in vedere ce usi gasim in zona noastra, nici nu exista grad de comparatie! bravo area service!!! merita toti banii!

- Marius

Am discutat cu Petrut direct la magazin si am apreciat rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, se cunoaste ca ceea ce face este mai mult decat o afacere, pune suflet si de asta lucrurile sunt la superlativ! Bravo!

- Gheorghe Bolohan

Ca proasoat proprietar de casa imi doresc ceva care sa dureze! Area service mi-a oferit usile de care am nevoie – excelent!

- Ioana M.

ce sa mai vorbim, super calitate! bravoooo!

- Gabriel P.

Eu am comandat de la 100km departare, sunt foarte multumit de usi! Bravo Petrut!

- Razvan Gardu

Calitatea sta pe primul loc si asistenta celor de la area service m-a facut sa ma simt foarte importanta, va multumesc pentru serviciile excelente!

- Mihaela Lespede