DESPRE NOI

AREASERVICE - lemnul care traieste in casa voastra

alt

AREASERVICE este o companie relativ noua ce activeaza in Romania insa cu o experienta de peste 20 ani in domeniul comercializarii si producerii usilor de interior si exterior datorita partenerilor cu care colaboareaza, urmarind in tot acest timp satisfacerea clientiilor si a nevoiilor acestora. Importam si comercializam o gama variata de usi: usi de interior, usi de intrare in apartament / casa si usi blindate. Punem mare pret pe calitatea usilor, deoarece mergem pe principiul „usa reprezinta oglinda casei”, de aceea, aceasta trebuie sa fie rezistenta, frumoasa si sa ofere intimitatea si siguranta de care aveti nevoie. Usile comercializate de AREASERVICE satisfac cele mai diverse cerinte, avand in vedere multitudinea de modele, tehnologii si culori.

Usile oferite de AREASERVICE sunt produse reprezentative in domeniu, atent selecționate pentru confort, rezistenta si durabilitate in timp. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali, datorita produselor oferite, precum si serviciilor de inalta clasa. Suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de usile si serviciile noastre, trebuie doar sa ne contactati, iar de restul ne ocupam noi. Produsele AREASERVICE sunt livrate intotdeauna la timp, montate doar de profesionisti, din material de cea mai buna calitate, ce cu siguranta va asigura confort fara griji, timp indelungat. AREASERVICE a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune materiale si solutii, astfel incat putem oferi clientilor nostri produse fiabile cu un raport calitate-pre foarte bun.

Compania AREASERVICE pune la dispozitia clientilor sai echipe de interventie si montaj. Dupa expirarea termenului de garantie pentru produsele achizitionate, AREASERVICE ofera contracte de control si intretinere, astfel incat clientii nostri sa-si reduca costurile de exploatare si sa mareasca la maxim durata de viata a produselor achizitionate. Politica companiei AREASERVICE este indreptata spre colaborarea cu firme de constructii si arhitectura, care pot recomanda sau utiliza in proiectele lor produsele AREASERVICE dar si catre persoane fizice ce pur si simplu aleg calitatea si pretul corect.

AREASERVICE ofera solutii complete:

  • consultanta in alegerea produselor de care aveti nevoie
  • produse atestate si certificate, care respecta toate normele Comunitatii Europene
  • servicii profesionale de instalare si intretinere a produselor AREASERVICE

box-imageUnul din cele mai importante lucruri in cadrul companiei noastre il reprezinta echipa, care este alcatuita din persoane tinere si motivate, dornice sa realizeze toate obiectivele propuse, in termenele prestabilite – totul in interesul clientilor companiei AREASERVICE!

alt

Livrari rapide

Livram toate produsele comandate imediat dupa ce comanda este plasata – atat timp cat avem produsele pe stoc.

FARA COSTURI ASCUNSE

Costurile produselor sunt fixe! Nu avem costuri ascunse – transparenta fiind una din valorile pe baza careia compania AreaService a fost fondata.

RAPORT PRET/CALITATE CORECT

Calitate inainte cantitatii – noi urmam un model de business in care dorim sa aducem clientilor nostri produse de calitate superioara la un pret accesibil.

SUTE DE CLIENTI MULTUMITI

Parerile clientilor nostri conteaza foarte mult! Incercam sa ne imbunatatim in fiecare zi!

CE SPUN CLIENTII AREA SERVICE

Sunt foarte multumit de usile pe care le-am cumparat de la areaservice – personalul de acolo este extraordinar de amabil si rabdator! Recomand!

- Radu F.

Am ramas surprins de calitatea produslor… vorba aia, dai un ban dar iei ceva foarte bun!

- Ionut M.

avand in vedere ce usi gasim in zona noastra, nici nu exista grad de comparatie! bravo area service!!! merita toti banii!

- Marius

Am discutat cu Petrut direct la magazin si am apreciat rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, se cunoaste ca ceea ce face este mai mult decat o afacere, pune suflet si de asta lucrurile sunt la superlativ! Bravo!

- Gheorghe Bolohan

Ca proasoat proprietar de casa imi doresc ceva care sa dureze! Area service mi-a oferit usile de care am nevoie – excelent!

- Ioana M.

ce sa mai vorbim, super calitate! bravoooo!

- Gabriel P.

Eu am comandat de la 100km departare, sunt foarte multumit de usi! Bravo Petrut!

- Razvan Gardu

Calitatea sta pe primul loc si asistenta celor de la area service m-a facut sa ma simt foarte importanta, va multumesc pentru serviciile excelente!

- Mihaela Lespede