SERVICII

img

NU NE PLACE LAUDA DAR CHIAR NE PRICEPEM

Iti oferim servicii complete de la primul pas pe care il fac in showroomul nostru pana la prima utilizare a usii pe care o vei cumpara. Suntem specialisti in acest domeniu si iti vom oferi atat montaj cat si explicatii detaliate referitoare la fiecare din produsele pe care noi ti le vom recomanda.

Produsele AREASERVICE sunt livrate intotdeauna la timp, montate doar de profesionisti, din material de cea mai buna calitate, ce cu siguranta va asigura confort fara griji, timp indelungat.

SERVICII COMPLETE

Politica companiei AREASERVICE este indreptata spre colaborarea cu firme de constructii si arhitectura, care pot recomanda sau utiliza in proiectele lor produsele AREASERVICE dar si catre persoane fizice ce pur si simplu aleg calitatea si pretul corect.

CONSILIERE

Stim ca in astfel de situatii, deciziile nu trebuiesc luate in graba si factorii decizionali sunt multipli – de aceea noi suntem mereu alaturi de tine, iti ascultam nevoile si incercam sa gasim solutia perfecta pentru tine.

TRANSPORT

Felicitari! Va garantam ca ati facut o alegere foarte buna! De acum echipa noastra se ocupa de transport – stati fara griji!

MONTAJ

Cum altfel ? Montajul il facem tot noi! Noi ne cunoastem cel mai bine produsele de aceea suntem mereu pregatiti sa ne ajutam clientii – montajul este inclus!